114 КЛУБ ЗА БОДИ БИЛДИНГ “ЕВЕРЕСТ”

СЕДИШТЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: ЈАГОДИНА
МАТИЧНИ БРОЈ: 17622587
МАИЛ: pedjaeverestteretana@gmail.com
ТЕЛЕФОН: +381652518711