116 БОДИ БИЛДИНГ КЛУБ “РАШКА”

СЕДИШТЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: РАШКА
МАТИЧНИ БРОЈ: 17764446
МАИЛ: srdjan.corbic@raska-turizam.rs
ТЕЛЕФОН: +381644416041