43 СПОРТСКИ КЛУБ “ФИГУРА” СОМБОР

СЕДИШТЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: СОМБОР

МАТИЧНИ БРОЈ: 08908303

МАИЛ: draganapezelj@gmail.com

ТЕЛЕФОН: +381642055789