47 СПОРТСКИ КЛУБ ЗА БОДИ БИЛДИНГ И ФИТНЕС “ЗВЕЗДА”

СЕДИШТЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: ВРЊАЧКА БАЊА

МАТИЧНИ БРОЈ: 17212869

МАИЛ: martinovicmilos66@gmail.com

ТЕЛЕФОН: +38169769399