50 БОДИ ФИТ КЛУБ “ШУКИ СИСТЕМ” НИШ

СЕДИШТЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: НИШ

МАТИЧНИ БРОЈ: 17432036

МАИЛ: SukiGym@gmail.com

ТЕЛЕФОН: +381652160001