6 БОДИ БИЛДИНГ И ФИТНЕС СПОРТСКИ КЛУБ “BIM-GYM”

СЕДИШТЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ:  БАРАЈЕВО

МАТИЧНИ БРОЈ: 17244604

МАИЛ: silverbimgym@gmail.com

ТЕЛЕФОН: +381603303017