68 КЛУБ ЗА БОДИ БИЛДИНГ И ФИТНЕС БОДИ ЦЕНТЕР СЕНТА

СЕДИШТЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: СЕНТА

МАТИЧНИ БРОЈ: 08811920

МАИЛ: patocs.ancsa@gmail.com

ТЕЛЕФОНИ: +381628510428

+38124816052