7 БОДИ БИЛДИНГ КЛУБ “БЕЧЕЈ”

СЕДИШТЕ СПОРТСКЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ: БЕЧЕЈ

МАТИЧНИ БРОЈ: 08173893

МАИЛ: ssob@stcable.net

ТЕЛ: +381644943288