POČETNA

 

Dobrodošli!

 

Savez Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik je član Internacionalne Federacije za Bodi bilding i Fitnes, koja okuplja 196 nacionalnih Federacija; priznat je i dotiran od strane Ministarstva omladine i sporta i redovno učestvuje na svim prestižnim međunarodnim takmičenjima u okviru IFBB.

Siguran sam da će postavljanje ovog sajta znatno doprineti napretku i razvoju našeg Saveza i sportova čije sledbenike okupljamo. Brza razmena informacija koju internet danas pruža je od vitalnog značaja za omasovljenje i podizanje kvaliteta bodi bildinga, fitnesa, bodi fitnesa i aerobika.

Sa povećanjem broja pridruženih klubova naš Savez će nastaviti da se razvija, a naš sajt će, siguran sam u to, pružajući aktuelne informacije o našim brojnim aktivnostima, dostupne ogromnom broju korisnika interneta, imati jedinstvenu i nemerljivu ulogu u razvoju bodi bildinga, fitnesa, bodi fitnesa i aerobika u našoj zemlji.

Svim članovima našeg Saveza, kao i svima onima koji čine našu brojnu bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik familiju, još jednom želim dobrodošlicu na naš oficijelni vebsajt sa nadom da će vaša poseta biti produktivna i da će vam predstavljati zadovoljstvo.

Goran Ivanović

predsednik SSBBFBFA

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide