МЕДИЈИ О НАМА 2019

ОЗОН ПРЕСС

Чачак домаћин Европског првенства у фитнесу за млађе категорије

Објављено 16/05/2019

Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес спортски клуб Белфра од 24. до 26. маја 2019. године у Дому културе – Чачак организује Европско првенство у фитнесу за млађе категорије узраста од 7 до 15 година. Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15 часова.

Такмичење се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка. На Европском првенству у фитнесу за млађе категорије учествоваће велики број Европских земаља, за сада је пријављено учешће око 190 такмичара и 90 делегата. Такмичари ће наступити у девет категорија за девојчице и пет категорија за дечаке.

– У изузетно тешкој конкуренцији и поред лоше саобраћајне инфраструктуре (недостатак ауто пута) успели смо Европу да доведемо у Чачак. Позивамо све љубитеље дечијег фитнеса а посебно родитеље са малом децом да присуствују овом шампионату у нади да ће у перспективи и Чачак изнедрити неког будућег Европског шампиона. Позивамо Чачане да пропрате овај спортски спектакл и да сви уживамо у овом спортском догађају на коме ће наступити Европски шампиони најмлађих узраста. Напомињем да је улаз слободан и добро дошли – каже Горан Ивановић, председник ССББФБФА.

 

 

МОРАВА ИНФО

Европско првенство у фитнесу за млађе категорије следеће недеље у Чачку
16. маја 2019.

ЧАЧАК – Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес спортски клуб Белфра од 24. до 26. маја 2019.године у Дому културе Чачак организује Европско првенство у фитнесу за млађе категорије, узраста од 7 до 15 година. Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15 часова.

На Европском првенству у фитнесу за млађе категорије учествоваће велики број Европских земаља, за сада је пријављено учепће око 190 такмичара и 90 делегата. Такмичари ће наступити у девет категорија за девојчице и пет категорија за дечаке.
– У изузетно јакој конкуренцији и поред лоше саобраћајне инфраструктуре (недостатак ауто пута) успели смо Европу да доведемо у Чачак. Позивамо све љубитеље дечијег фитнеса, а посебно родитеље са малом децом да присуствују овом шампионату, у нади да ће у перспективи и Чачак изнедрити неког будућег Европског шампиона. Напомињемо да је улаз слободан и добро дошли – изјавио је Горан Ивановић, председник Савеза Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес.
Он напомиње да ће на предстојећем спортском догађају наступити Европски шампиони најмлађих узраста.
Европско првенство одржава се под покровитељством града Чачка и Министарства омладине и спорта.

Извор: Морава инфо

 

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

http://www.glaszapadnesrbije.rs/801276/evropsko-prvenstvo-u-fitnesu-za-najmladje-u-cacku-od-24-do-26-maja/

Европско првенство у фитнесу за најмлађе у Чачку, од 24. до 26. маја

Чачак – Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес спортски клуб Белфра од 24. до 26. маја 2019. године

у Дому културе – Чачак организује Европско првенство у фитнесу за млађе категорије узраста од 7 до 15 година. Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15:00 часова.

На Европском првенству у фитнесу за млађе категорије учествоваће велики број Европских земаља, за сада је пријављено учешће око 190 такмичара и 90 делегата. Такмичари ће наступити у девет категорија за девојчице и пет категорија за дечаке.
„У изузетно тешкој конкуренцији и поред лоше саобраћајне инфраструктуре (недостатак ауто пута) успели смо Европу да доведемо у Чачак. Позивамо све љубитеље дечијег фитнеса а посебно родитеље са малом децом да присуствују овом шампионату у нади да ће у перспективи и Чачак изнедрити неког будућег Европског шампиона. Напомињемо да је улаз слободан“, рекао је председник ССББФБФА Горан Ивановић.

ГЗС

 

СРПСКА ТЕЛЕВИЗИЈА ЧИКАГО

 ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ „КУП СРБИЈА ОПЕН 2019.“

06/05/2019

DogađajiSportSrbija dešavanja

By Zoran Jaksić

АЛЕКСАНДАР ВАСИЉЕВИЋ – АПСОЛУТНИ ПОБЕДНИК

У одличној организацији Савеза  Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик одржан је у суботу 20. априла интернационални ,,Куп  Србија опен 2019“, у боди билдингу, фитнесу и бикини фитнесу,  у Спортском центру ,,Мастер“, у Београду.  Такмичење је одржано  под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Александар Васиљевић АПСОЛУТНИ ПОБЕДНИК

ЦЕО ЧЛАНАК МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА КЛИКОМ НА СЛЕДЕЋЕИ ЛИНК

https://srpskatelevizija.com/2019/05/06/internacioalni-kup-srbija-open-2019/

 

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

 

ОЗОНПРЕСС- ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

ЕПИЦЕНТАР ПРЕСС

 

ОЗОНПРЕСС

СПОРТСКИ ЖУРНАЛ

СОС ТЕЛЕВИЗИЈА

Марија Жујовић у студију СОС телевизије. Најава Купа Србије

 

СПОРТСКИ ЖУРНАЛ

 

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide