МЕДИЈИ О НАМА 2020

 

 

INFO PRESS

 

U Čačku je danas priređeno  svetsko prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije izrasta od 7 do 15 godina. Organizovano je  pod  pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i   grada Čačka. Nastupilo je oko 200 takmičara iz 11 država.

,, Mislim da za fitnes  u Srbiji ne treba da brinemo. Ova deca su budućnost bodibildinga i finesa „,  rekao je predsednik i trener bodi bilding kluba Borac,  Ivan  Strugarević.
GLAS ZAPADNE SRBIJE

U Čačku održano svetsko prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije

Čačak – U organizaciji Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik pod pokroviteljstvom

Ministarstva omladine i sporta i Grada Čačka proteklog vikenda u Sportskoj sali Ustanove Zračak – Čačak održano je Svetsko prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije uzrasta od 7 do 15 godina, na kome je nastupilo 200 takmiča iz 11 zemalja.

Na žalost zbog pandemije Covid 19 i pogoršanja zdravstvene situacije u čitavom Svetu 14 zemalja otkazalo je učešće na ovom najvišem takmičenju u dečijem fitnesu, ali zahvaljujući odličnoj organizaciji takmičenje je proteklo u najboljem redu i svi učesnici su otišli prezadovoljni i prepuni pozitivnih utisaka.

Na Svetskom prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije ostvaren je istorijski uspeh naše Reprezentacije osvojivši 4 medalje i to:
– Teodora Urtajl, srebrna medalja do 7 godina
– Mia Novaković, bronzana medalja do 7 godina
– Staša Ćalošević, bronzana medalja do 8 godina
– Isidora Savić, bronzana medalja do 11 godina

Reprezentacija Republike Srbije osvojila je ekipno 3. mesto.

Najviše priznanje Svetske IFBB Federacije – zlatna plaketa za razvoj dečijeg fitnesa dodeljeno je Goranu Ivanoviću, predsedniku Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik, takođe dodeljeno je i priznanje predsedniku organizacionog Odbora Ivanu Strugareviću.

GZS

MORAVA INFO

 

Čačak tri dana bio svetska prestonica fitnesa za mlađe kategorije

ČAČAK – U organizaciji Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Grada Čačka, proteklog vikenda u Sportskoj sali Ustanove “Zračak“ održano je Svetsko prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije uzrasta od 7 do 15 godina, na kome je nastupilo 200 takmičara iz 11 zemalja.

Nažalost, zbog pandemije kovida-19 i pogoršanja zdravstvene situacije u čitavom svetu, 14 zemalja otkazalo je učešće na ovom najvišem takmičenju u dečijem fitnesu, ali zahvaljujući odličnoj organizaciji takmičenje je proteklo u najboljem redu i svi učesnici su otišli prezadovoljni i prepuni pozitivnih utisaka.

 

Na Svetskom prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije ostvaren je istorijski uspeh reprezentacije Srbije, koja je osvojila četiri medalje.
– Teodora Urtajl, srebrna medalja do 7 godina
– Mia Novaković, bronzana medalja do 7 godina
– Staša Ćalošević, bronzana medalja do 8 godina
– Isidora Savić, bronzana medalja do 11 godina

Reprezentacija Republike Srbije osvojila je ekipno treće mesto.

Najviše priznanje Svetske IFBB Federacije – zlatna plaketa za razvoj dečijeg fitnesa dodeljeno je Goranu Ivanoviću, predsedniku Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik, takođe dodeljeno je i priznanje predsedniku organizacionog Odbora Ivanu Strugareviću.

Izvor: Morava info

 

 

 

EPICENTAR PRESS

Svetsko prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije: Mađarska ekipno najbolja, Srbija treća (FOTO)

 24.10.2020. 22:20

Savez Srbije za bodibilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik organizovao je ovog vikenda u Čačku Svetsko prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije uzrasta od 7 do 15 godina.

Ekipa Mađarske zauzela je prvo mesto, Ukrajina drugo, Srbija je ovoga puta završila na trećem mestu, takmičari pod zastavom IFBB ili Nacionalne federacije na četvrtom mestu i na poslednjem, petom, je Poljska.

 

U izuzetno teškoj situaciji, prouzrokavanoj pandemijom COVID-19, na Svetskom prvenstvu u fitnesu za mlađe kategorije učestvovalo je oko 200 takmičara i delegata. Takmičari su nastupili u 9 kategorija za devojčice i 5 kategorija za dečake.

Takmičenje je održano pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Grada Čačka.

Izvor: Epicentar press

OZON PRESS

Svetsko prvenstvo u fitnesu za mladje kategorije

Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик од 23. до 25. октобра 2020. године, у Спортској сали Установе Зрачак у Чачку организује Светско првенство у фитнесу за млађе категорије узраста од 7 до 15 година. Долазак и пријава такмичара и делегата је у петак од 12:00 до 17:00 часова у хотелу „Ливаде“. Такмичење почиње у суботу у 10:00 часова а свечано отварање и почетак финалног дела такмичења је у 16:00 часова.

У изузетно тешкој ситуацији проузрокаваној пандемијом COVID19 на Светском првенству у фитнесу за млађе категорије учествоваће око 200 такмичара и делегата. Такмичари ће наступити у 9 категорија за девојчице и 5 категорија за дечаке.

Такмичење се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка. У складу са препорукама Кризног штаба у циљу спречавања covid19:

  • за све је обавезно ношење маски и држање дистанце
  • забрањено је присуство публике

ОБАВЕЗЕ ТАКМИЧАРА:

  • Сви такмичари су дужни да на мерењу покажу Лекарско уверење о способности за наступ – не старије од 10 дана.
  • Сви такмичари су дужни да на мерењу доставе писану Изјаву да у последњих 10 дана нису били у свесном контакту са особом код које је потврђена болест COVID19.

MORAVA INFO

Svetsko prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije

ČAČAK – Savez Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik od 23. do 25. oktobra u Sportskoj sali Ustanove “Zračak“ u Čačku organizuje Svetsko prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije uzrasta od 7 do 15 godina.

Dolazak i prijava takmičara i delegata je u petak od 12:00 do 17:00 časova u Hotelu “Livade“. Takmičenje počinje u Subotu u 10:00 časova, a svečano otvaranje i početak finalnog dela takmičenja je u 16:00 časova.

U izuzetno teškoj situaciji prouzrokavanoj pandemijom kovida-19, na Svetskom prvenstvu u fitnesu za mlađe kategorije učestvovaće oko 200 takmičara i delegata. Takmičari će nastupiti u devet kategorija za devojčice i pet kategorija za dečake.

Takmičenje se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Grada Čačka.

U skladu sa preporukama Kriznog štaba u cilju sprečavanja covid19
– za sve je obavezno nošenje maski i držanje distance
– zabranjeno je prisustvo publike

OBAVEZE TAKMIČARA:
– Svi takmičari su dužni da na merenju pokažu Lekarsko uverenje o sposobnosti za nastup – ne starije od 10 dana.
– Svi takmičari su dužni da na merenju dostave pisanu Izjavu da u poslednjih 10 dana nisu bili u svesnom kontaktu sa osobom kod koje je potvrđena boles COVID19.

Organizatori naglašavaju da će na ovom sportskom događaju nastupiti svetski šampioni najmlađih uzrasta.

Izvor: Morava info

GLAS ZAPADNE SRBIJE

Čačak domaćin Svetskog prvenstva u fitnesu za mlađe kategorije

Čačak – Savez Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik od 23. do 25. oktobra 2020.godine

 

 

 

 

 

 

 

 

U Sportskoj sali Ustanove Zračak u Čačku organizuje Svetsko prvenstvo u fitnesu za mlađe kategorije uzrasta od 7 do 15 godina. Dolazak i prijava takmičara i delegata je u Petak od 12:00 do 17:00 časova u Hotelu Livade. Takmičenje počinje u Subotu u 10:00 časova a svečano otvaranje i početak finalnog dela takmičenja je u 16:00 časova.

U izuzetno teškoj situaciji prouzrokavanoj pandemijom COVID19 na Svetskom prvenstvu u fitnesu za mlađe kategorije učestvovaće oko 200 takmičara i delegata. Takmičari će nastupiti u 9 kategorija za devojčice i 5 kategorija za dečake.
Takmičenje se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Grada Čačka.

U skladu sa preporukama Kriznog štaba u cilju sprečavanja covid19
– za sve je obavezno nošenje maski i držanje distance
– zabranjeno je prisustvo publike

OBAVEZE TAKMIČARA:

Svi takmičari su dužni da na merenju pokažu Lekarsko uverenje o sposobnosti za nastup – ne starije od 10 dana.
Svi takmičari su dužni da na merenju dostave pisanu Izjavu da u poslednjih 10 dana nisu bili u svesnom kontaktu sa osobom kod koje je potvrđena boles COVID19.

Na ovom sportskom događaju nastupiće svetski šampioni najmlađih uzrasta.

GZS

MORAVA INFO

 

 

Uspešno organizovan bodi bilding i fitnes spektakl u Čačku

 

ČAČAK – U organizaciji Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Grada Čačka, u sportskoj sali Ustanove “Zračak“ održano je peto po redu Internacionalno sportsko takmičenje „IFBB DIAMOND CUP SERBIA – ČAČAK“, najvišeg nivoa – ELITE PRO QUALIFIER – WORLD ELITE RANKING EVENT.

Na ovom bodi bolding i fitnes spektaklu nastupilo je 150 takmičara iz 20 zemalja.

– U ovim kriznim vremenima izazvanim pandemijom kovida-19, Grad Čačak još jednom se pokazao kao sjajan organizator, takmičenje je proteklo u najboljem redu, a svi gosti su otišli prezadovoljni i sa najlepšim utiscima iz Čačka i Srbije. Posebno se zahvaljujemo Ministarstvu omladine i sporta i Gradu Čačku na pomoći kako bi se ovo takmičenje uspešno realizovalo – izjavio je predsednik predsednik SSBBFBFA Goran Ivanović.

Naredne nedelje se održava Svetsko prvenstvo u fitnesu za decu i organizatori ponovo očekuju da ta manifestacija bude održana i organizovana na najvišem mogućem nivou.

Izvor: Morava info

 

ОЗОН ПРЕС

 

 

IFBB Diamond Cup Serbia – Čačak

 

Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик од 16. до 18. октобра 2020.године у Спортској сали Установе Зрачак – Чачак организује сада већ традиционално, пето по реду, Интернационално спортско такмичење „IFBB DIAMOND CUP SERBIA – ČAČAK“.

Такмичење је највишег нивоа – ELITE PRO QUALIFIER – WORLD ELITE RANKING EVENT на коме ће учествовати такмичари и делегати из 20 земаља одржава се под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка.

Такмичари ће наступити у 35 категорија, и то 11 женских и 24 мушких. Победници по категоријама добијају ELITE PRO CARD.

Сви страни учесници су у обавези да поседују ПЦР – тест не старији од 48 сати.

У складу са препорукама Кризног штаба у циљу спречавања Covid-19

  • за све је обавезно ношење маски и држање дистанце
  • забрањено је присуство публике

ОБАВЕЗЕ ТАКМИЧАРА:

  • Сви такмичари су дужни да на мерењу покажу Лекарско уверење о способности за наступ – не старије од 10 дана.
  • Сви такмичари су дужни да на мерењу доставе писану Изјаву да у последњих 10 дана нису били у свесном контакту са особом код које је потврђена болест Ковид-19

– Позивамо Вас да пропратите овај спортски спектакл и да сви уживамо у овом спортском догађају на коме ће наступити eвропски и светски шампиони – поручује Горан Ивановић, председник ССББФБФА.

МОРАВА ИНФО

Bodibilding i fitnes spektakl u Čačku

ČAČAK – Savez Srbije za bodibilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik od petka 16. do nedelje 18. oktobra u sportskoj sali Ustanove “Zračak“ – Čačak, organizuje sada već tradicionalno, peto po redu Internacionalno sportsko takmičenje „IFBB DIAMOND CUP SERBIA – ČAČAK“.

 

Takmičenje je najvišeg nivoa – ELITE PRO QUALIFIER – WORLD ELITE RANKING EVENT na kome će učestvovati takmičari i delegati iz 20 zemalja i održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Grada Čačka.

Takmičari će nastupiti u 35 kategorija, i to 11 ženskih i 24 muških. Pobednici po kategorijama dobijaju ELITE PRO CARD.

Svi strani učesnici su u obavezi da poseduju PCR – test ne stariji od 48 sati.
U skladu sa preporukama Kriznog štaba u cilju sprečavanja kovid-19 za sve je obavezno nošenje maski i držanje distance, a zabranjeno je i prisustvo publike.

OBAVEZE TAKMIČARA:
– Svi takmičari su dužni da na merenju pokažu lekarsko uverenje o sposobnosti za nastup – ne starije od 10 dana.
– Svi takmičari su dužni da na merenju dostave pisanu izjavu da u poslednjih 10 dana nisu bili u svesnom kontaktu sa osobom kod koje je potvrđena bolest kovid-19.

Izvor: Morava info

 

 

 

 

 

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

 

 

Čačak domaćin petog internacionalnog šampionata u bodi bildingu
15.10.2020

 

U Sportskoj sali Ustanove Zračak – Čačak organizuje sada već tradicionalno V po redu Internacionalno sportsko takmičenje „IFBB DIAMOND CUP SERBIA – ČAČAK“.
Takmičenje je najvišeg nivoa – ELITE PRO QUALIFIER – WORLD ELITE RANKING EVENT na
kome će učestvovati takmičari i delegati iz 20 Zemalja i održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta i Grada Čačka.

Takmičari će nastupiti u 35 kategorija, i to 11 ženskih i 24 muških. Pobednici po
kategorijama dobijaju ELITE PRO CARD.
Svi strani učesnici su u obavezi da poseduju PCR – test ne stariji od 48 sati.
U skladu sa preporukama Kriznog štaba u cilju sprečavanja covid19
za sve je obavezno nošenje maski i držanje distance
zabranjeno je prisustvo publike.

OBAVEZE TAKMIČARA:
Svi takmičari su dužni da na merenju pokažu Lekarsko uverenje o sposobnosti za nastup,  ne starije od 10 dana.

Svi takmičari su dužni da na merenju dostave pisanu izjavu da u poslednjih 10 dana nisu bili u svesnom kontaktu sa osobom kod koje je potvrđena boles COVID19.

GZS

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide