„СПОРТ ЈЕ ЗАКОН“- УСПЕШНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ САВЕЗА НА САЈМУ СПОРТА 2016

Сајам спорта под слоганом „Спорт је закон“ одржан је на Београдском сајму у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије.
На Сајму спорта учествовало је 40 територијалних спортских савеза, 95 националних гранских савеза, најважније спортске високошколске установе И представници најзначајнијих спортских институција у земљи. Поред државних спортских савеза и комитета, на Сајму спорта су се представили и многобројни излагачи спортске опреме, хране, суплемената у исхрани, за опоравак и рехабилитацију спортиста.
Уз домаћина, Министарства омладине и спорта, Спортског савеза Србије, на Сајму су, између осталих, били присутни и Параолимпијски и Олимпијски комитет Републике Србије, Завод за спорт и медицину спорта Републике Србије и Антидопинг агенција Републике Србије.
Овогодишњи Сајам спорта оборио је све рекорде и потврдио статус водеће спортске манифестације у региону. Постављени су и нови стандарди у организацији и промоцији самог догађаја.
На 20 терена за активацију, полигону за атлетику и крос фит, трамбулини, ски скакаоници, татамију за борилачке спортове, теретани, представљени су сви спортови. Током три дана одржан је и велики број спортских радионица, предавања и едукација о спорту.
Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик, и ове године, успешно се представио на сајму.

ФОТОГРАФИЈЕ СА САЈМА СПОРТА 2016.