СТРУЧНО УСАВРШАВАЊЕ

„Дозвола за рад може се обновити спортском стручњаку само ако је обавио стручно усавршавање“, Члан 28 став 7 Закона о спорту  („Службени гласник РС”, број 10/16).

„Спортском стручњаку се може обновити дозволу за рад ако је у периоду важења дозволе за рад обавио годишње најмање осам часова стручног усавршавања“, Члан 7 став 2 Правилника о дозволи за рад спортских стручњака („Службени гласник РС”, број 7/13).

Поштовани,

Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик започео je прикупљање пријава за семинар обавезног стручног усавршавања неопходног за обнављање дозвола за рад – лиценци спортских стручњака за спортске гране:

  • фитнес
  • боди билдинг

и области спорта:

  • спортска рекреација

Семинар обавезног стручног усавршавања се реализује у сарадњи са Факултетом спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду.

Семинар обавезног стручног усавршавања неопходног за обнављање дозвола за рад – лиценци организује се 24.11.2018.године на Факултету спорта и физичког васпитања Универзитета у Београду, ул. Благоја Паровића 156.

Пријаву за похађање семинара обавезног стручног усавршавања неопходног за обнављање дозволе за рад – лиценце можете скинути ОВДЕ попунити и послати електронском поштом на mail: ssbbfbfa@gmail.com најкасније до 15.11.2018.године

Накнада за похађање семинара обавезног стручног усавршавања (позвати). Уплата се врши на жиро рачун: 160-19360-02 код банке Интеза најкасније до 15.11.2018.године.

Све информације у вези Семинара обавезног стручног усавршавања можете добити путем телефона: +381 60 330 3031 или електронском поштом: ssbbfbfa@gmail.com

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide