МЕДИЈИ О НАМА 2019

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

 

 

26.05.2019 08:50

Будићи шампиони стигли у Чачак: Одржано Европско такмичење у фитнесу за најмлађе

 

Чачак – У организацији Савеза Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик одржано је Европско

првенство у фитнесу за децу узраста од 7 до 15 година.

Европско такмичење у фитнесу за децу узраста од 7 до 15 година, фото: РИНА

“Чачак се већ неколико пута показао као одличан домаћин, тако да смо изабрали да упрвао овде организујемо ово елитно међунардно такмичење. Данас је стигло преко 200 такмичара из 9 европских држава, а најбоље ће изабрати међународни стручни жири”, рекао је Горан Ивановић председник Савеза Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик.

Горан Ивановић, фото: РИНА

Репрезентација Србије броји 53 члана, од којих су чак 50 девојчице, а само три дечека. Селекторка Марисела Грандић каже да се сви они месецима уназад вредно и марљиво спремају како би у финалу заблистали на сцени.

“Има много талентоване деце, па нам је изузетно тешко да направимо селекцију. На Купу Србије који је одржан пре месец дана изабрали смо најбоље. Нисмо погрешили јер смо успели да уђемо у финале овог Европског првенства, а очекујемо и неку од медаља”, рекла је Марисела Грандић и открива како треба да изгледа савршен наступ за који се осваја медаља.

“Гимнастички и акробатски покрети у комбинацји са плесом и добрим костимом неопходни су за сваки успех. Ми се трудимо да испратимо захтеве строгог жирија”, истиче Марисела.

Она каже да је у овој конкуренцији и у овом узрасту конкуренција изузетно јака.

“Репрезентције Словачке и Мађарксе држе примат и изузетно је тешко доћи на сам врх. Србија успе да уђе у финале, а надам се да ћемо ускоро добијати и медаље, јер заиста вредно тренирамо. До сада смо освојили бронзу на европском шампионату и на то смо изузетно поносни, јер није ни мало лако победити веома јаку конкуренцију”, изјавила је српска селекторка.

Земље учеснице Европског такмичења у фитнесу, фото: РИНА

Европско дечије првенство у фитнесу подржао је и Спортски савез Србије, а председник Давор Штефанек истиче да имају одличну сарадњу са Гораном Ивановићем.

“Спорстки савез Србије подржава све неолимпијске дисциплине и трудимо се да им максимално изађемо у сусрет. Имамо изузетан потенцијал кад је у питању фитнес и то нећемо занемарити. Имамо одличне такмичаре, али и добре и озбиљне тренере који са њима марљиво раде. Нарочито је битно подржати ово такмичење на којем су учесници деца, јер су то, сигуран сам, будући европски и светски шампиони”, изјавио је Давор Штефанек.

Давор Штефанек, фото: РИНА

Европско такмичење одржано у Чачку било је и хуманитарног карактера. Скупљен је новац који ће бити дониран за лечење Немање Божића, јер је овом дечаку неопходна трансплатација бубрега.

Судије Европског такмичења у фитнесу, фото: РИНА

РИНА

 

 

 

 

МОРАВА ИНФО

24. маја 2019.

Све спремно за почетак Европског првенства у фитнесу за млађе категорије

ЧАЧАК – Све је спремно за почетак Европског првенства у фитнесу за млађе категорије, узраста од 7 до 15 година, поручују организатори.

Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15 часова у чачанском Дому културе. Пријављено је 190 такмичара из 12 европских држава, међу којима и шампиони Европе у најмлађем узрасту.

Европско првенство одржава се под покровитељством града Чачка и Министарства омладине и спорта. Биће присутан помоћник министра спорта и омладине Дарко Удовичић, а долазак је најавио председник Спортског савеза Србије, олимпијски шампион у рвању Давор Штефанек.

Улаз на ово такмичење је слободан.

Извор: Морава инфо

 

 

ЕПИЦЕНТАР ПРЕСС

 

Чачак: Све спремно за Европско првенство у фитнесу за млађе категорије

Датум: 25.05.2019. 02:00

Све је спремно за Европско првенство за млађе категорије узраста од 7 до 15 година које ће бити одржано од 24. до 26. маја 2019. године у Дому културе у Чачку.

Као Епицентар пресс сазнаје, потврђено је учешће 190 такмичара из 12 држава, а свечаном отварању ће присутвовати и помоћник министра спорта Дарко Удовичић. Долазак је најавио и Давор Штефанек, председник Спортског савеза Србије.

Такмичари ће наступити у 9 категорија за девојчице и 5 категорија за дечаке.

“У изузетно тешкој конкуренцији и поред лоше саобраћајне инфраструктуре (недостатак ауто – пута) успели смо Европу да доведемо у Чачак. Позивамо све љубитеље дечијег фитнеса, а посебно родитеље са малом децом, да присуствују овом Шампионату у нади да ће у перспективи и Чачак изнедрити неког будућег европског шампиона”, поручују организатори.

Улаз је СЛОБОДАН!

Такмичење се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка.

Организатор је Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес спортски клуб Белфра.

Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15 часова.

Извор: Епицентар пресс

 

 

 

ОЗОН ПРЕСС

Европско првенство у фитнесу у Чачку

Објављено 24/05/2019

Као што смо већ објавили Европско првенство у фитнесу за младје категорије такмичара узраста од 7 до 15 година биће одржано у Дому културе Чачак, у суботу 25. маја. Финале је од 15 часова, а  улаз је слободан.

Према најавама организатора све је спремно за ово такмичење. Потврђено је учешће 190 такмичара из 12 држава.

Европско првенство одржава се под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка. Тим поводом помоћник министра спорта Дарко Удовичић потврдио је своје присуство, а долазак је најавио и Давор Штефанек председник спортског савеза Србије.

Организатор такмичења, Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик, организоваће на више пунктова прикупљање новчане помоћи за Немању Божића, петнаестогодишњег Чачанина коме је потребна финансијска помоћ за трансплатацију бубрега.

 

 

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

Све спремно за почетак Европског првенства у фитнесу за млађе категорије, такмичење – хуманитарног карактера!

Чачак – Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик сутра организује Европско првенство

Репрезентација Србије у фитнесу узраста од 7 до 15 година, Фото: ГЗС

 

у фитнесу за млађе категорије узраста од 7 до 15 година.

Своје учешће је пријавило 190 такмичара из 12 држава.

Европско такмичење за младе фитнес спортисте одржава се под покровитељством Града Чачка и Министратсва омладине и спорта, а свој долазак најавио је и помоћник министра спорта Дарко Удовичић, а очекује се и долазак Давора Штефанека председника спортског савеза Србије.

Такмичење ће имати и хуманитарни карактер, а Организатори апелују да сви љубитељи спорта и хумани људи у складу са својим могућностима помогну Немањи Божић петнаестогодишњем дечаку из Чачка. Немањи је због здравствених проблема неопходна трансплантација бубрега и потребна му је наша помоћ. Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик организоваће на више пунктова прикупљање новчане помоћи за Немању Божић.

Европско првенство у фитнесу за млађе категорије се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка.

Европско првенство одржаће се у Дому културе Чачак са почетком у 15 часова.

 

Глас западне Србије

 

ИНФОРМЕР

informer-logo

ИЗА КУЛИСА ПРЕСТИЖНОГ “IFBB DIAMOND CUP SERBIA”: Шта једу и колико тренирију боди-билдери?
Протеклог викенда у Чачку одржано је интернационално такмичење у боди-билдингу. Међу такмичарима био је велики број светских и европских шампиона

Протеклог викенда у Чачку одржано је интернационално такмичење у боди-билдингу. Медју такмичарима био је велики број светских и европских шампиона

Дом културе био је место у ком су се окупили најмишићавији људи на свету. Више од 200 спортиста из чак 30 држава учествовало је на престижном интернационалном такмичењу – ИФББ ДИАМОНД ЦУП СЕРБИА – ЧАЧАК, СЕРБИА 2019. Међу такмичарама нашао се велики број светских и европских шмпиона, па је конкуренција била иузузетно јака, а интернационални жири на мукама.

ОПШИРНИЈЕ НА СЛЕДЕЋЕМ ЛИНКУ

https://informer.rs/sport/ostali-sportovi/433449/video-iza-kulisa-prestiznog-ifbb-diamond-cup-serbia-sta-jedu-koliko-treniriju-bodi-bilderi

 

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

Европско првенство у фитнесу за млађе категорије хуманитарног карактера

Чачак – Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик у суботу 25. маја организоваће Европско првенство у фитнесу за млађе категорије узрастаод 7 до 15 година.

Организатори апелују да сви љубитељи спорта и хумани људи у складу са својим могућностима помогну Немањи Божић петнаестогодишњем дечаку из Чачка. Немањи је због здравствених проблема неопходна трансплантација бубрега и потребна му је наша помоћ. Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик организоваће на више пунктова прикупљање новчане помоћи за Немању Божић.

Европско првенство у фитнесу за млађе категорије се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка.

Европско првенство одржаће се у Дому културе Чачак са почетком у 15 часова.

 

Глас западне Србије

 

ЕПИЦЕНТАР ПРЕСС

 

Европско првенство у фитнесу за млађе категорије у Чачку

Датум: 21.05.2019. 00:06

Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес спортски клуб Белфра од 24. до 26. маја 2019. године у Дому културе – Чачак организује Европско првенство у фитнесу за млађе категорије узраста од 7 до 15 година.

На Европском првенству у фитнесу за млађе категорије учествоваће велики број Европских земаља, за сада је пријављено учепће око 190 такмичара и 90 делегата.

Такмичари ће наступити у 9 категорија за девојчице и 5 категорија за дечаке.

У изузетно тешкој конкуренцији и поред лоше саобраћајне инфраструктуре (недостатак ауто – пута) успели смо Европу да доведемо у Чачак.

Позивамо све љубитеље дечијег фитнеса, а посебно родитеље са малом децом, да присуствују овом шампионату у нади да ће у перспективи и Чачак изнедрити неког будућег европског шампиона.

Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15 часова.

Улаз је СЛОБОДАН!

Такмичење се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка.

 

Извор: Епицентар пресс

ОЗОН ПРЕСС

Чачак домаћин Европског првенства у фитнесу за млађе категорије

Објављено 16/05/2019

Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес спортски клуб Белфра од 24. до 26. маја 2019. године у Дому културе – Чачак организује Европско првенство у фитнесу за млађе категорије узраста од 7 до 15 година. Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15 часова.

Такмичење се одржава под покровитељством Министарства омладине и спорта и Града Чачка. На Европском првенству у фитнесу за млађе категорије учествоваће велики број Европских земаља, за сада је пријављено учешће око 190 такмичара и 90 делегата. Такмичари ће наступити у девет категорија за девојчице и пет категорија за дечаке.

– У изузетно тешкој конкуренцији и поред лоше саобраћајне инфраструктуре (недостатак ауто пута) успели смо Европу да доведемо у Чачак. Позивамо све љубитеље дечијег фитнеса а посебно родитеље са малом децом да присуствују овом шампионату у нади да ће у перспективи и Чачак изнедрити неког будућег Европског шампиона. Позивамо Чачане да пропрате овај спортски спектакл и да сви уживамо у овом спортском догађају на коме ће наступити Европски шампиони најмлађих узраста. Напомињем да је улаз слободан и добро дошли – каже Горан Ивановић, председник ССББФБФА.

 

 

МОРАВА ИНФО

Европско првенство у фитнесу за млађе категорије следеће недеље у Чачку
16. маја 2019.

ЧАЧАК – Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес спортски клуб Белфра од 24. до 26. маја 2019.године у Дому културе Чачак организује Европско првенство у фитнесу за млађе категорије, узраста од 7 до 15 година. Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15 часова.

На Европском првенству у фитнесу за млађе категорије учествоваће велики број Европских земаља, за сада је пријављено учепће око 190 такмичара и 90 делегата. Такмичари ће наступити у девет категорија за девојчице и пет категорија за дечаке.
– У изузетно јакој конкуренцији и поред лоше саобраћајне инфраструктуре (недостатак ауто пута) успели смо Европу да доведемо у Чачак. Позивамо све љубитеље дечијег фитнеса, а посебно родитеље са малом децом да присуствују овом шампионату, у нади да ће у перспективи и Чачак изнедрити неког будућег Европског шампиона. Напомињемо да је улаз слободан и добро дошли – изјавио је Горан Ивановић, председник Савеза Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес.
Он напомиње да ће на предстојећем спортском догађају наступити Европски шампиони најмлађих узраста.
Европско првенство одржава се под покровитељством града Чачка и Министарства омладине и спорта.

Извор: Морава инфо

 

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

http://www.glaszapadnesrbije.rs/801276/evropsko-prvenstvo-u-fitnesu-za-najmladje-u-cacku-od-24-do-26-maja/

Европско првенство у фитнесу за најмлађе у Чачку, од 24. до 26. маја

Чачак – Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик и боди билдинг и фитнес спортски клуб Белфра од 24. до 26. маја 2019. године

у Дому културе – Чачак организује Европско првенство у фитнесу за млађе категорије узраста од 7 до 15 година. Финале и свечано отварање такмичења је у суботу 25. маја у 15:00 часова.

На Европском првенству у фитнесу за млађе категорије учествоваће велики број Европских земаља, за сада је пријављено учешће око 190 такмичара и 90 делегата. Такмичари ће наступити у девет категорија за девојчице и пет категорија за дечаке.
„У изузетно тешкој конкуренцији и поред лоше саобраћајне инфраструктуре (недостатак ауто пута) успели смо Европу да доведемо у Чачак. Позивамо све љубитеље дечијег фитнеса а посебно родитеље са малом децом да присуствују овом шампионату у нади да ће у перспективи и Чачак изнедрити неког будућег Европског шампиона. Напомињемо да је улаз слободан“, рекао је председник ССББФБФА Горан Ивановић.

ГЗС

 

СРПСКА ТЕЛЕВИЗИЈА ЧИКАГО

 ИНТЕРНАЦИОНАЛНИ „КУП СРБИЈА ОПЕН 2019.“

06/05/2019

DogađajiSportSrbija dešavanja

By Zoran Jaksić

АЛЕКСАНДАР ВАСИЉЕВИЋ – АПСОЛУТНИ ПОБЕДНИК

У одличној организацији Савеза  Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик одржан је у суботу 20. априла интернационални ,,Куп  Србија опен 2019“, у боди билдингу, фитнесу и бикини фитнесу,  у Спортском центру ,,Мастер“, у Београду.  Такмичење је одржано  под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије.

Александар Васиљевић АПСОЛУТНИ ПОБЕДНИК

ЦЕО ЧЛАНАК МОЖЕТЕ ПОГЛЕДАТИ НА КЛИКОМ НА СЛЕДЕЋЕИ ЛИНК

https://srpskatelevizija.com/2019/05/06/internacioalni-kup-srbija-open-2019/

 

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

 

ОЗОНПРЕСС- ИНТЕРНЕТ ПОРТАЛ

ГЛАС ЗАПАДНЕ СРБИЈЕ

ЕПИЦЕНТАР ПРЕСС

 

ОЗОНПРЕСС

СПОРТСКИ ЖУРНАЛ

СОС ТЕЛЕВИЗИЈА

Марија Жујовић у студију СОС телевизије. Најава Купа Србије

 

СПОРТСКИ ЖУРНАЛ

 

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide