УСПЕШНО ПРЕДСТАВЉАЊЕ САВЕЗА НА САЈМУ СПОРТА 2015.

Сајам спорта је свечано затворен у Београду, а ове године оборен је рекорд што се тиче посете. У три дана трајања сајма ову манифестацију посетило је око 40 хиљада људи.

Министар Удовичић са сарадницима на штанду Савеза

Министар спорта Вања Удовичић са Предрагом Перуничићем, државним секретаром за спорт и Урошем Зековићем, помоћником министра у посети штанду Савеза

Спортски савез Србије као технички организатор и Министарство омладине и спорта као главни покровитељ манифестације изразили су задовољство што су претходна три дана грађани били у прилици да уживају у дружењу с најуспешнијим српским спортистима, али и да се упознају с плановима и активностима свих спортских савеза.

– Сајам спорта је испунио очекивања. Оно што ме је највише обрадовало била је радост код најмлађих посетилаца и њихова жеља да се пронађу у неком спорту. Овогодишњи Сајам спорта био је бољи него прошлогодишњи, а на нама у Спортском савезу Србије је да се потрудимо да 2016. будемо бољи него ове године – изјавио је Владимир Батез, трофејни одбојкаш и генерални секретар Спортског савеза Србије.

IMG_1165

ПРЕДСТАВЉАЊЕ САВЕЗА НА ЦЕНТРАЛНОМ ТЕРЕНУ САЈМА СПОРТА

Савез Србије за боди билдинг, фитнес, боди фитнес и аеробик имао је вома запажен наступ на овој спортској манифестацији. Посетиоцима је представљен историјат, такмичења и активности Савеза у 2015. години, као и планови за наредни период. Велико интересовање посетилаца било је за стручна оспособљавања, која Савез организује.

ФОТО ГАЛЕРИЈА

САЈАМ СПОРТА 2015